Ga jij de uitdaging met ons aan?

Word 28 dagen op rij, stap voor stap door ons begeleid bij het maken van

jouw eigen winstgevende website en marketingfunnel!

Ja, ik wil toegang!

Wat als...

In de afgelopen 10 jaar hebben wij duizenden ondernemers geholpen met het maken van onverslaanbare websites, marketingfunnels en killer online marketing strategieën. Zelf runnen we inmiddels 6 bedrijven (allen 1 miljoen+ omzet per jaar) en groeiden we onlangs uit ons kantoor. We weten dus het een en ander van het starten en laten groeien van een online business...

Maar wat... als we helemaal opnieuw zouden moeten beginnen?
Hoe zouden we dat dan aanpakken? 
Hoe kun je in hele korte tijd een winstgevende online business opzetten?


Van 13 april tot 10 mei 2021 gaven wij de LIVE Bouw je Business in 28 dagen challenge. 1589 ondernemers deden mee en het is hen gelukt om in minder dan een maand tijd een volledige online business te bouwen door elke dag één kleine stap te zetten.


Wil jij ook in 4 weken tijd je volledige business hebben staan?

null

Bouw je Business in 28 Dagen!

Bouw je business in 28 dagen - IMU ChallengeKrijg toegang tot de opnames van deze challenge voor slechts 47 euro

Bouw je Business in 28 Dagen!

Bouw je business in 28 dagen - IMU Challenge

Krijg toegang tot de opnames van deze challenge voor slechts 47 euro

Bouw je business in 28 dagen - Challenge

LIVE meebouwen

Geen theorie, maar praktijk! Zet elke dag samen met ons een stapje.
Bouw je business in 28 dagen - Templates

Inclusief templates

Lange halen, snel thuis! Hergebruik onze voorbeelden en spaar tijd.

Bouw je business in 28 dagen - Software

Inclusief software

Gebruik gratis onze software om direct mee te kunnen bouwen.

Na 28 dagen heb jij dit resultaat

null

Gameplan

Falen in de voorbereiding = Voorbereiden van falen

Marktonderzoek doen en een businessplan schrijven... gaaaaapppp 🥱. Super saai, dus nee, dat gaan we niet doen. Want de eerste actie die je vaak zet na het schrijven van zo'n plan, is het in de prullenbak gooien. Wij leren je hoe je een messcherp plan voor een succesvolle business op 1 A4 krijgt. Een plan dat je daadwerkelijk een voorsprong op je concurrent geeft in plaats van enkel mooi op de plank staat.

null

Onweerstaanbaar aanbod

(Digitale) Producten & Prijzen

Sluit jouw product goed aan bij je klant? En hanteer je de juiste vorm en prijs? We helpen je met het inrichten van een ideale productfunnel. En heb je nog geen product? Of wil je een digitaal product maken? Je leert hoe je zelf digitale producten zoals e-books, videocursussen en zelfs een e-learning omgeving kunt maken zonder dat je kennis van techniek, design of videoproductie nodig hebt. Je leert zelfs hoe je aan een product komt zonder dat je het zelf hoeft te maken... 

null

Je website online

Niks 'Coming soon...' - Gas op die lollie!

Sommige ondernemers steken maanden in hun 'logofase' en het (laten) maken van een website. In deze challenge helpen we jou om in een handomdraai zelf een website op je eigen domeinnaam online te zetten. We laten je zien hoe je een effectieve homepage maakt en je verdere websitestructuur optimaal inricht. Na deze challenge heb jij een prachtige website online die daadwerkelijk klanten oplevert.

null

De perfecte verkooppagina

Ook als je geen geboren schrijver bent

Het schrijven van een landingspagina is een kunst. Wij breken dit proces voor je op en helpen je om een effectieve headline, je verhaal, unique selling points en call-to-action te schrijven. Je bouwt direct LIVE mee om je pagina zo op te bouwen dat je jouw bezoekers verleid om je product aan te schaffen. Ook leer je direct wat handige neuromarketing (schrijf)technieken. Deze 'skills' gaan je de rest van je ondernemerscarrière plezier opleveren.

null

Betaalsysteem gekoppeld

Zonder omzet heb je geen business, maar een hobby

We willen ervoor zorgen dat je tijdens deze 28 dagen direct al (meer) omzet gaat maken. Dan moet er natuurlijk wel een betaalsysteem op je website staan. We laten je zien hoe je dit zelf aanmaakt en koppelt aan je website. Ook leer je tot in detail hoe je een betaalpagina zo inricht dat je geen 'conversielekken' hebt (zoals de meeste websites dat hebben) en daardoor omzet misloopt...

null

Pling, sale, pling, sale, pling, sale...

Meer muntjes

Als je website en je verkooppagina met betaalproces strak staat, dan staat de deur voor klandizie open. Maar hoe zorg je ervoor dat de hoeveelheid verkopen wat sneller op gang komt? En je RSI in je F5-vinger krijgt door het refreshen van je orderoverzicht? We helpen je om een effectief upsell-proces in te richten met kassakoopjes en de beroemde 1-click upsell om veel meer sales en dus omzet per klant te maken.

null

Weggever met opt-in

Lekker spammen  Mailinglijst bouwen

Helaas... zullen lang niet alle bezoekers op je website of verkooppagina je product kopen, hoe goed die pagina ook geschreven is... Daarom voegen we ook een gratis weggever met opt-in toe zodat je bezoekers zich aan kunnen melden op je mailinglijst. Je leert hoe je zo'n weggever maakt (incl. design), hoe e-mail software werkt, hoe je dit koppelt, hoe je de perfecte opt-in pagina maakt én hoe je jouw mailinglijst vult

null

Volautomatische Funnel

#nooitmeerwerken

Het is misschien wel het krachtigste marketing wapen van deze tijd en een geschenk voor de vrije internetondernemer. Toch hebben weinig ondernemers een goed ingerichte marketing- / salesfunnel. Na deze challenge ben jij er een van! Leer hoe je autoresponders met vooraf klaargezette e-mails in intervallen maakt en hoe je deze moet invullen voor het beste (tijdloze) resultaat. De funnel die je samen met ons maakt zal je leads automatisch opwarmen en omzetten in klanten.

null

Advertenties online

Ken je die stormloop uit The Lion King? Dat dus.

Nadat je met onze hulp je marketingmachine hebt gebouwd, die bezoekers automatisch omtovert in leads en klanten, gaan we de bezoekerskraan verder opendraaien. We leren je hoe je zelf advertenties in Google (SEA) en op social media platformen (SMA) kunt plaatsen zonder dat je de domheidsbelasting betaalt. We gaan voor effectieve advertenties die bij de juiste doelgroep belanden!

null

Video's gemaakt

Nee, je hoeft geen selfie stick te kopen

Video's zijn onmisbaar in een online marketing strategie. Je hoeft echt niet over straat te lopen en de halve dag tegen je telefoon te praten om op de juiste manier aan videomarketing te doen. Wij leren je hoe je, zonder dure apparatuur, zelf strakke video's kunt maken. Voor in je advertenties, op je website, op social media, in je marketingfunnel of zelfs als volledige videocursus. Na deze challenge ben jij over je angst voor de camera heen en heb je video's online staan waar je trots op bent.

null

Affiliatesysteem gekoppeld

Andermans bereik lenen

Denk je dat affiliate marketing moeilijk en veel werk is? Zeker niet. Tijdens de challenge laten we je zien hoe je aanbrengvergoedingen (commissies) instelt op je producten, hoe je aan affiliates en influencers met een groot bereik komt en hoe je hen aan het werk kunt zetten om jouw producten op no cure, no pay basis te promoten. Zo kun je snel extra omzet maken zonder dat je zelf al bereik hoeft te hebben.

null

Geen theorie, alleen praktijk

Nerd alert!

Lijk het nu allemaal een beetje veel? En moeilijk? Geen stress. Elke dag zetten wij met jou één kleine stap die je direct uit kan voeren. Je kunt klik voor klik meedoen. We vallen je niet lastig met ellenlange theorie maar laten je zien op welke knoppen jij moet klikken om het bovenstaande (en meer) te realiseren. We nemen daarbij ruim de tijd voor al je vragen, ook als je de basis al had staan en een specifieke aanvullende vraag hebt. We maken een echt online marketing nerd van je! 🤓

null

Gebruik gratis onze software

Direct online, zonder technisch gedoe

Moet je dan allerlei softwarepakketen aanschaffen om die website, landingspagina's, funnels, e-mail marketing, betaalprocessen, e-learningplatform etc. te kunnen maken als je dat nog niet hebt? Nee, je kunt gedurende de hele challenge gratis gebruik maken van onze software. Je bent niet verplicht om deze software na de lancering af te nemen maar het stelt je wel in staat om te ervaren hoe alles werkt en hoe je online marketing proces in de praktijk zou moeten werken. Naderhand hopen we natuurlijk dat je klant bij ons wordt. Maar niet doorvertellen, dat is nog geheim 🤫

Zij volgden al eerder een challenge bij ons

Klaar voor de start?

Bouw je business in 28 dagen - IMU Challenge


Krijg toegang tot de opnames van deze challenge voor slechts 47 euro

Niet tevreden? Dan krijg je jouw 47,- gewoon terug 😘
arrow_drop_up arrow_drop_down