IMU LIVE

Wij vierden ons 11-jarig jubileum met het grootste
online business event van Nederland.

Gemist? Claim nu de opnames van alle sessies!


IMU jarig

11 jaar IMU

Ter ere van ons 11-jarig bestaan organiseren wij het grootste online marketing event van het jaar.
Online marketing seminar

11 business boosters

11 powersessies met onze beste marketingtechnieken om jouw online business te laten groeien.
IMU Wheel of fortune

11 te gekke prijzen

We spinnen ons wheel of fortune de hele dag door en delen voor duizenden euro's aan cadeaus uit!
Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

Lessen uit 11 jaar IMU

De IMU begon in 2010 als simpel blogje. Nu, 11 jaar later, runnen wij een van de grootste online marketing platformen van Nederland. We groeiden van 1 bedrijf naar 6 bedrijven met 35 FTE op onze eigen werkvloer in Utrecht en 100+ FTE in de hele groep. We bereiken jaarlijks honderdduizenden ondernemers met onze boeken, podcast, blogs en video's. Met onze software bedienen wij inmiddels 6.500+ klanten.


We zijn niet normaal trots op dit resultaat en en we delen graag hoe we dit hebben gedaan. Daarom vieren we ons 11-jarig bestaan op grootste wijze . Met IMU LIVE zullen wij je een hele dag onderdompelen in een 'IMU Life'. We delen in 11 knallende sessies onze grootste ondernemerslessen en gaafste marketingtechnieken die de IMU hebben gemaakt tot wat ze nu is en geven je tegelijkertijd een uniek kijkje in de IMU cultuur.


En dat allemaal volledig online. Dit wil je niet missen!

Klanten

1. Geen kijkers, maar kopers

Meer bezoekers, meer volgers en een groter bereik betekent automatisch meer klanten en meer omzet toch? Nee, helaas niet... Aan het verkeerde verkeer heb je niks. Wist je dat het streven naar een massaal bereik vaak een domme strategie is? Die veel tijd, geld en energie kost en vaak weinig oplevert? En dat de verkeerde bezoekersstrategie zelfs in je nadeel kan werken? Wij laten je 4 methoden zien waarmee je snel en eenvoudig de juiste mensen kunt bereiken die niet alleen naar je aanbod kijken, maar ook daadwerkelijk van je kopen. Hiermee leg je een onmisbaar fundament voor online succes.

Sales sniper

2. De Sales Sniper

Deze techniek kennen wij al sinds 2010 en sindsdien wisten we al dat deze absurd goed zou werken om meer verkopen te maken. Maar... we hadden er tot 2021 voor nodig om hem voor het eerst op de juiste manier toe te passen... (auw 😫). Het resultaat was een extra omzet van 32.582 euro in 7 dagen tijdens ons eerste gebruik van deze techniek. Sindsdien scoren we elke keer tussen de 20-50% salesconversie op iedere bezoeker die op onze website met deze techniek in aanraking kwam. We kunnen onszelf wel voor onze kop slaan dat we dit 11 jaar lang hebben laten liggen. We willen jou helpen dit te voorkomen.

Virale marketing

3. Instant Virals

In 2011 deden we het voor het eerst... binnen 5 dagen plaatsen 853 mensen een tweet op hun Twitterprofiel over ons gratis e-book. In 2014 bereikten we in 7 dagen 1 miljoen Nederlanders zonder een euro aan marketing uit te geven. In 2019 vulden we binnen 48 uur het Afas Circustheater in Scheveningen met 1.800 ondernemers. In 2020 verkochten we 15.000 boeken in 2 weken en moesten de verkoop stilleggen omdat het bijdrukken te langzaam ging. En zo hebben we er meer, allemaal acties die viraal gaan voordat je het weet. Hoe we dat doen? En hoe jij het ook kunt doen? Dat leren we je.

Influencer

4. Influencer ignition

Zou je een influencer willen zijn? Dat er massa's mensen direct uit bed hun telefoon pakken om jouw leven te aanschouwen? Om zich te laten vermaken, inspireren en zelfs onderwijzen door wat jij aan de wereld mee wilt geven? Ideaal, want fans worden veel sneller klanten dan toevallige voorbijgangers en dus heb je de cashflow onder je duim hangen. Maar stel nou... dat jij zelf helemaal niet zo'n influencer hoeft te zijn? Maar dat je andere influencers voor jou aan het werk kunt zetten om vol enthousiasme jouw product aan hun warme achterban te promoten? Ontdek hoe je zo meer sales maakt zonder marketingbudget.

Neuromarketing

5. Neuromarketing hersenkrakers

Wist je dat  mensen 3 soorten breinen hebben en dat met name ons reptielbrein en ons zoogdierenbrein de belangrijkste beslissingsnemers zijn bij ons  aankoopgedrag? Waarschijnlijk wist je dat al want wij vertellen het al jaren en als we een beetje om ons heenkijken in de wereld van conversie-optimalisatie-experts dan vertelt iedereen en z'n moeder er over. Maar wist je ook dat er 4 hoofdredenen (woordgrapje, hoofd, want psychologie, haha snap je?) zijn waardoor bezoekers op jouw website je product niet kopen? En dat je deze 4 conversie-killers relatief eenvoudig kunt wegnemen? In deze sessie gaan we je brein kietelen!

Scroll-stoppers

6. Scroll-stoppers

Een grappig maar toch ook verontrustend weetje; veel mensen die jouw advertenties bekijken doen dat op hun mobiele telefoon vanaf het toilet... Of anders vanaf een andere plek waar ze even een paar minuten moeten doden. Consumenten zien gemiddeld zo'n 3.000 advertenties per dag en zijn daardoor immuun geraakt voor de meeste... Aandacht is schaars en dat is mooi, want als je snapt hoe het werkt kun je hier het verschil maken met je concurrent. We leren je hoe jouw advertentie wél opvalt. Dat je voorbijgangers met jouw advertentie zo hard laat stoppen met scrollen en (s)wipen dat er remsporen achterblijven 🙈

Zorgeloos zichtbaar

7. Zorgeloos zichtbaar

Ken je dat gevoel dat je iets misloopt? Dat je eigenlijk overal actief en dus omnipresent moet zijn? Actief op Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube, TikTok, Google, Pinterest, Twitter enz. enz. Waar haal je de tijd vandaan? En hoe zorg je dat je elk platform op de juiste manier gebruikt? We raden je af om je focus te verdelen, dan zou het namelijk ook geen focus meer heten. Maar... we delen wel onze methode waarmee je op veel plekken tegelijkertijd zichtbaar bent zonder extra tijd, geld of energie te investeren. Deze methode laat je ook nog eens goed scoren in Google zonder dat je zelf een letter hoeft te schrijven.

Sales troefkaart

8. De sales troefkaart

Je hebt je website af. Je hebt je salespagina gemaakt zoals de experts zeggen. Je hebt een prijs gekozen die het meer dan waard is. Maar niemand koopt vervolgens jouw product waar je zo hard aan hebt gewerkt... Herkenbaar? Geen nood! Er is altijd nog die ene troefkaart om de boel om te draaien. Met deze eenvoudige methode kun jij zelfs een falend product ombuigen naar een bestseller, zonder het product zelf of de prijs aan te passen. Zoals Tim Krul ons in 2014 door het WK heen hielp, zorgt deze troefkaart ervoor dat je altijd verkopen kunt maken. Dit kan iedereen, ook als je geen ervaring of een grote achterban hebt.

#nooitmeerwerken

9. #nooitmeerwerken

#nooitmeerwerken is hopelijk niet jouw ideaalbeeld, want eerlijk gezegd houden wij gewoon heel erg van hard werken. Maar... we gaan je wel leren hoe je op een automatische manier je marketingmachine online kunt laten draaien en daardoor constant nieuwe klanten krijgt. We zijn namelijk wel fan van het DRY-principe. Don't Repeat Yourself. Want waarom zou je steeds weer opnieuw dezelfde dingen doen om nieuwe klanten aan te trekken en omzet te maken? Als je dat ook eenmalig perfect geautomatiseerd neer kunt zetten? Funnel freak Martijn leert je hoe je volautomatische en tijdloze marketingfunnels opzet.

Einde aan financiële stress

10. Nooit meer financiële stress

Herken je dit? Dat je als ondernemer elke maand weer op 0,- euro omzet begint? Dat je in een ratrace lijkt te zitten waarin je constant moet blijven presteren? Dat je altijd financiële stress hebt omdat je constant op jacht moet naar nieuwe omzet? Dat jij de enige bent die geld binnenhaalt? En je bedrijf zonder jou niet echt doorloopt? Altijd maar dat gejaag... Hoe zou je het vinden als daar een oplossing voor is? Dat je kunt zorgen voor structurele, wederkerende inkomsten? Die ook nog eens elke maand opstapelen? En dat je financiële rust en zekerheid voor de toekomst ervaart? Wij geven je onze formule.

Verbinding

11. Internetverbinding, maar dan anders

In 2012 stuitten wij per ongeluk op een fenomeen... Toen was het een oplossing voor onze klantenservice die hierdoor van 8 uur per dag naar vrijwel 0 ging. Toen wisten we nog niet dat dit de slagader onder onze marketingstrategie en bedrijfscultuur zou worden. Niet voor niets luidt het IMU motto 'In vrijheid verbonden'. Community building klinkt een beetje stoffig en als een werkwoord maar wij laten je onze formule zien waarmee jij magie in je marketing brengt, klanten omvormt tot fans, en fans tot ambassadeurs zodat je een mensgedreven merk wordt. Als je een waardig merk wil bouwen dan zul je af en toe merk-waardige dingen moeten doen. Wij laten je zien hoe!

Opschalen

12. Je bedrijf opschalen

  Alleen voor VIP Deelnemers | vanaf 20:00 uur   

Even stilstaan is vaak een hele vooruitgang. Maar na dat stilstaan gaan we toch echt een stapje verder voor onze VIPS. Na alle online marketing geweld overdag zoomen we uit (al laten we Zoom aan haha 🙃) naar het opschalen van jouw bedrijf op een hoger niveau. Veel ondernemers creëren per ongeluk hun eigen drempels voordat ze hun bedrijf kunnen opschalen. Ze worden een werknemer in hun eigen bedrijf en werken zichzelf klem. Groei maakt plaats voor behoud. Martijn weet als manager van de IMU groep als geen ander hoe je hier uit kunt breken. 'The only way out is to go in' en dat gaan we dus ook met jou doen.

Leven als investeerder

13. Leven als investeerder

  Alleen voor VIP Deelnemers | vanaf 20:00 uur  

Tonny is eigenaar van 8 bedrijven. Maar zelfs Tonny kan geen 8 x 40 uur per week werken... Hoe zorg je er dan voor dat al die bedrijven blijven groeien? Ontdek de 4 verschillende stadia van mindset en focus waar iedere ondernemer doorheen beweegt, wat jouw basisstand is, wat je valkuilen zijn en waar voor jou de groeikansen liggen. Je gaat leren hoe je lateraal en (meer) als investeerder kunt denken en handelen in je eigen bedrijf.  Je ontdekt hoe je met minder uren juist meer kunt bereiken, hoe je in jouw meest lonende modus komt en je bedrijf groter laat groeien dan dat jij als individu ooit zou kunnen zijn. 

Virtueel op bezoek in IMUtrecht

Ontmoet team IMU in het wild

Online marketing seminar
€ 33,-

Opnames IMU Live

  • Dinsdag 21 september 2021
  • Toegang tot alle 11 online sessies
  • Toegang tot de 2 VIP sessies
  • Toegang tot VIP Q&A

Ervaringen

Meld je nu aan voor de opnames van IMU LIVE

Online marketing seminar
Claim de opnames
Of heb voor altijd spijt... 😜
arrow_drop_up arrow_drop_down